Cultuur/NatuurUitgaan

Boomfeestdag bij De Helderse Vallei

Advertentie:

Den Helder – Op de Nationale Boomfeestdag worden overal in Nederland bomen en struiken geplant. Dit jaar is dat op 18 maart. De gemeente Den Helder en de Helderse Vallei organiseren een plantactiviteit voor jong en oud.

Het is mogelijk om woensdag 18 maart van 15.00 tot 16.00 uur mee te helpen met het planten van struiken op de heuvel bij de uitkijktoren naast de Helderse Vallei. Er zijn medewerkers van wijkbeheer van de gemeente aanwezig om deelnemers op weg te helpen bij het planten. Het wordt aangeraden om schoenen en kleding aan te trekken, die modderig mogen worden. Mocht iemand zelf een schep hebben, dan is het geen probleem als iemand zijn eigen schep meeneemt.

Deze activiteit is bedoeld voor kinderen. Kinderen dienen in verband met de veiligheid, begeleid te worden door een ouder/verzorger. Deelname eraan is gratis, vooraf aanmelden is niet nodig. Op de plantdag kunnen deelnemers zich bij aankomst melden bij de balie in het duurzaamheidscentrum van De Helderse Vallei.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button