‘LIVE’ in Concert, Popkoor Join’s Meeting

Den Oever – Dit jaar viert Popkoor Join’s Meeting uit Wieringerwerf haar 45-jarig jubileum. Dat wordt gevierd met twee grootte concerten op 4 en 5 april in Het Vikingschip in Den Oever.

Het thema is ‘Live’ en zoals de titel al zegt, elk nummer wordt live gespeeld en met ontzettend veel passie voor muziek. Ze kijken met een knipoog terug op een aantal nummers uit eerder repertoire, maar er is ook veel nieuws te horen. Het repertoire is divers en uitgebreid, net zoals de term popmuziek zelf. Het kan variëren van echte klassiekers tot hele nieuwe en recente popnummers. Van bekende nummers, die ieder van ons kent, tot hippe nummers die je pas op de op de radio hoort. Popnummers waar je stil van wordt of helemaal van uit je dak gaat.

Join’s Meeting wordt deze concerten als vanouds begeleid door haar eigen band. De algehele muzikale leiding is in de vertrouwde handen van dirigente Ymke Dalenberg. De koorleden zijn druk aan het repeteren, zowel zang en regie kosten menig zweetdruppeltje. Maar het eindresultaat belooft fantastisch te worden.

Tickets zijn verkrijgbaar voor € 12,50 per stuk (aan de zaal € 15,=) en te bestellen via de website van Popkoor Join’s Meeting. Zaterdag 4 april: aanvang 20 uur. Zondag 5 april: aanvang 14 uur. www.joinsmeeting.nl.

Exit mobile version