Uitgaan

Live muziek in café Pimpandoer

Adverentie

Den Helder – Café de Pimpandoer vond het wel weer eens tijd worden voor wat stevig deuntjes uit de Top 2000. Daarom speelt Krentebrøød op zaterdag 14 maart in de Pimpandoer. Het optreden begint om 22.00 uur.

“Het repertoire van de vijfmansformatie uit Schagen is vaak één groot feest van muzikale herkenning”, laat het management weten. Met een ruime dosis ervaring vliegen de ‘sixties’ tot en met de ‘zeros’ en alles ‘in between’ je om de oren. Vanwege de snelheid waarmee de songs worden afgewisseld en de energie van de ouwe rockers wordt de band dan ook niet voor niets gekscherend ‘The Dirty Krentpa’s’ uit Skagen genoemd.

Kortom, Krentebrøød formerly known als Ouwe Jongens Krentebrood is een rasechte, energieke Top 2000 coverband en speelt werk van Queen, U2, Kaiser Chiefs, Bon Jovi, John Farnham, Genesis, Pink Floyd, Bob Marley, BLØF, Marco Borsato, Het Goede Doel, Golden Earring, The Trammps, James Brown, Gary Moore, The Rolling Stones, Daryl Hall & John Oates, Candy Dulfer, Simply Red tot ZZ Top en nog veel en veel meer.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button