Sport

Nieuwe loopcursus bij SV Sportlust

Advertentie:

Den Helder – Beginnen met hardlopen? Beter worden? Of langer kunnen doorlopen? Al deze zaken leren deelnemers aan de hardloopcursus van SV Sportlust vanaf donderdag 2 april. De cursus duurt zes weken en is op donderdagavond vanaf 18.30 uur bij HSC Hermes op sportpark De Linie aan de Linieweg 27. Deelnemers krijgen ook loopadvies voor de rest van de week.

Na afronding van de cursus is het mogelijk om nog twee weken mee te trainen bij SV Sportlust. Dit is op dinsdag vanaf 18.30 uur op de atletiekbaan aan de Ruyghweg, op donderdag vanaf 18.30 uur bij HSC Hermes op sportpark De Linie aan de Linieweg 27 en op zaterdag vanaf 10.00 uur vanaf Trainingscentrum De Linie aan de Sportlaan 32.

De cursus is vooral bedoeld voor beginnende- en ‘herintredende’ lopers en hardlopers die zelf lopen maar verantwoord en opbouwend willen leren trainen. Onder leiding van gediplomeerde trainers werken deelnemers op een verantwoorde en gezondheid bevorderende manier toe naar een goede basisconditie. De hardlopers krijgen ook  voorlichting gegeven over onder andere blessurepreventie, voeding, kleding en schoenen.

De kosten voor de cursus zijn €15,-. Opgeven is verplicht en kan via e-mailadres loopcursus@sv-sportlust.nl, ook voor meer informatie is over de cursus of club kan er gemaild worden.

Voorafgaand aan de cursus is er op 30 maart een introductie- en informatieavond bij Sport2000 – Bart Langedijk aan de Beatrixstraat in Den Helder. Tijdens deze avond wordt door de trainers meer informatie gegeven over de cursus.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button