Den Helder

Ontdekdezorg week ‘s Heeren Loo geannuleerd wegens Corona

Julianadorp – Ontdekdezorg week van ‘s Heeren Loo gaat niet door. Het evenement zou zijn van 16 tot en met 20 maart in Schagen en Julianadorp.

Het evenement word geannuleerd in verband met de ontwikkelingen rondom het coronavirus. ‘s Heeren Loo wil geen onnodige risico’s nemen voor de gezondheid van de cliënten en onze medewerkers.

Vanuit het landelijke Crisisteam Corona is een afwegingskader gemaakt om evenementen wel of niet door te laten gaan. De medewerkers en/of behandelaren van ’s Heeren Loo zijn onderdeel van het primaire proces en hebben veelvuldig contact met cliënten en begeleiders. Ziekte die zich snel uitbreidt onder behandelaren en begeleiders zou funest zijn voor de voortgang van de zorg. Verder zijn onze cliënten veelal extra kwetsbaar voor de eventuele gevolgen van het coronavirus. Het risico op verspreiding is daardoor groter en we willen de laatsten zijn die bijdragen aan de verspreiding van het virus.

In ieder geval tot 1 april zijn ook alle andere evenementen binnen ‘s Heeren Loo in Schagen en Julianadorp geannuleerd.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button