TexelUitgaan

Roofvogelshow op Texel

Advertentie:

Texel – Bij TexelZoo werd zondag een roofvogelshow gehouden, waar ze de mensen lieten zien welke roofvogels zij hebben. Zo waren er van de roofvogels de kerkuil, de schildraaf, de Canadese uil, de falklandcaracare en de vale gier.

Tijdens de show werd uitleg gegeven door de valkenier. Zo werd verteld wat voor soort vogels het zijn, waar ze leven en wat ze eten. Het is niet alleen op zondag, de shows worden ook gegeven op dinsdag, donderdag en zaterdag.

De toegang van de show zit bij de toegangsprijs in, voor volwassenen is dat €9,00 per persoon, voor kinderen van vier tot en met elf is dat €6,50 per persoon en voor kinderen onder de vier is de toegang gratis. De aanvang van de show is altijd om 14.00 uur. De show is voor iedereen toegankelijk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button