Succes wint bij SV De Koog

De Koog – Succes 1 heeft goede zaken gedaan door op Texel te winnen van SV De Koog. De ploeg uit Hippolytushoef ging als nummer vier van de vierde klasse richting het eiland toe. Ze spelen nog mee om promotie naar de derde klasse. SV De Koog staat zesde in de competitie.

De Koog wist op het begin stand te houden, maar na 25 minuten kwam Succes op een 0-1 voorsprong, via de in de basis teruggekeerde Bart de Kleine. Daarna bleef de score hetzelfde, waardoor de ruststand 0-1 was in het voordeel van Succes.

Na rust kwam Succes al snel op een 0-2 voorsprong, voor de tweede keer de Kleine, die deze keer met het hoofd scoorde. Na de 0-2 ging het hard voor SV De Koog. Linksbuiten Tom Kamp gunde spits Jeroen Norder een niet te missen kansen, waardoor Succes op een 0-3 voorsprong kwam. Even daarna was het linksback Youri Jansma die de score op 0-4 wist te brengen. Toine Bügel wist de score zelfs op 0-5 te zetten. Het werd nog erger voor SV De Koog als Jeroen Metselaar de ploeg zelfs op een 0-6 voorsprong zetten. De eindstand eindigde in 0-6, een ruime overwinning voor de ploeg uit Hippolytushoef.

De dag werd beter voor Succes 1 toen ze te horen kregen dat Con Zelo 1 punten verspeelde tegen ’t Veld 1. Die wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel. Aanstaande zondag speelt Succes 1 thuis tegen Geel Zwart 1, de aanvang van die wedstrijd is 14.00 uur.