112

Vijf inbraken in Den Helder

Den Helder – Het inbrekersgilde had het afgelopen weekeinde naar de zin in Den Helder. De politie maakt melding van liefst vijf inbraken.

Op de Flevostraat werd zaterdagavond tussen 16.30 en 19.30 in een woning ingebroken. Ze kwamen via de achterzijde binnen en er zijn goederen weggenomen. In de Pieter Straatlaan werd zaterdag tussen 17.45 en 20.00 uur ingebroken in een woning. Ook hier zijn goederen weggenomen. In de Jonkerstraat kregen de bewoners zondag tussen 01.30 en 06.45 ongewenst bezoek. Ook hier kwamen ze via de achterzijde binnen en zijn goederen weggenomen.

In de Vijzelstraat werd eveneens zondag ingebroken. Rond 11.30 uur kwam een onbekend persoon uit de schuur van de bewoner. Hij had een fiets meegenomen. De bewoner is nog achter de persoon aangegaan, maar is hem uit het oog verloren. In de Sluisdijkstraat is in een horecagelegenheid ingebroken. De dief kwam tussen zondag 20.45 en maandagmorgen 09.00 uur binnen en heeft hier diverse goederen weggenomen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button