Sport

Winst voor Vido

Wieringerwerf – Voor de jeugd van Vido stond zaterdag de competitiewedstrijd van de E1 tegen Blauw Wit uit Amsterdam op het programma. Helaas kon deze dag geen beroep gedaan worden op Tristan Struik en Vicky Zhu, dus ging een viertal naar de hoofdstad.

Thuis werd van deze ploeg dik gewonnen en Vido was aan de stand toch wel verplicht de punten uit Amsterdam mee naar het noorden te nemen. Al snel in de wedstrijd bleek Vido de betere ploeg en kwam ook op voorsprong door Joost Gouwenberg. De passing in het begin was niet zorgvuldig, waardoor Blauw Wit een aantal kansen kon creëren en zo werd het ook 1-1. Door Floor Schellevis en andermaal Joost Gouwenberg werd het 3-1 voor Vido. Het werd 2-3, maar voor rust werd Joost Gouwenberg goed voor de korf vrijgespeeld en gingen we de rust in met een 5-2 voorsprong.

Na rust direct in de eerste aanval wist Emma Gouwenberg de korf te vinden en breidde de voorsprong uit. Floor Schellevis scoorde de 7-2 via een mooi kansje onder de korf. Vido bleef meer kansen creëren en wist de vrijstaande spelers beter de bereiken dan Blauw Wit. Het werd 3-8 door Joost Gouwenberg, daarna 4-8 en door Floor Schellevis en Joost Gouwenberg 4-10. Blauw Wit wist nog 1x te scoren en door twee treffers van Joost Gouwenberg werd het uiteindelijk 12-6 voor Vido.

Een prachtig resultaat waar het viertal van Vido hard voor heeft gewerkt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button