Hollands KroonPolitiek

Wethouder tekent overeenkomst voor appartementen op plek De Oude Beurs in Middenmeer

Advertentie:

Middenmeer – Wethouder Theo Groot en ondernemer Sjuk de Vries hebben hun handtekening gezet onder een anterieure overeenkomst voor de bouw van 34 appartementen op de plek van het voormalig uitgaanscentrum De Oude Beurs in Middenmeer.

Gestreefd wordt naar een oplevering van het project eind 2023. Wethouder Theo Groot: “Ik ben blij dat er op deze locatie nieuwe woningen komen. Na al die jaren leegstand van De Oude Beurs, is het een enorme opknapper voor het dorp. De bouw van deze 34 kleine en grotere koopwoningen draagt bij aan de woningnood. En alhoewel het nog even duurt voordat er daadwerkelijk gewoond kan worden, is het voor de inwoners van Middenmeer een goed vooruitzicht.”

Het gebouw van De Oude Beurs heeft jaren leeggestaan en is in 2020 gesloopt. De nieuwe appartementen zullen in woonoppervlakte variëren van 58- tot 170 vierkante meter. Meer informatie is beschikbaar op de website van De Oude Beurs.

Een impressie van de nieuwbouw.
Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

1 reactie

  1. Sjuk, van harte gefeliciteerd. Het had nog wel wat voeten in de aatde begrijp ik, maar nu toch nog op de valreep overeenstemming met de wethouder. De verkiezingen hebben de druk op de wethouder wel vergroot, om het precies een week daarvoor af te ronden met een handtekening onder een overeenkomat. Het is de 3e overeenkomst deze week die hij over woningbouwplannen zet. Mooie afronding van zijn politieke carriere, lijkt me.
    (Of zou hij straks ook asnkodigen dat hij terug komt?( :-).

Wellicht ook interessant

Back to top button