Noord-Holland

Woonzorggroep Samen opent de deuren

Noord-Holland – Woonzorggroep Samen organiseert tijdens de ‘Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen’ speeddates en rondleidingen op diverse locaties voor iedereen die geïnteresseerd is in zorg en werken in de zorg. Van 20 tot en met 23 maart openen diverse locaties hun deuren.

De Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Om werkzoekenden op de arbeidsmarkt een kans te bieden. Om leerlingen en studenten een idee te geven van wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt. Woonzorggroep Samen is een van de deelnemende organisaties. Op www.kbbbd.nl is te vinden welke bedrijven nog meer deelnemen aan deze week.

De speeddates vinden plaats op de locaties Magnushof, Lelypark, Trambaan en Hof van Wieringen. De speeddates zijn voor iedereen die op een laagdrempelige manier kennis wil maken met de organisatie en/of interesse heeft om te werken of vrijwilligerswerk te doen in de zorg. Daarnaast worden er ook rondleidingen verzorgd.

Agenda
Maandag 20 maart 16.00- 19.00 uur – Hof van Wieringen
Dinsdag 21 maart 16.00- 19.00 uur – De Trambaan in Nieuwe Niedorp
Woensdag 22 maart 16.00- 18.30 uur – Lelypark in Wieringerwerf
Donderdag 23 maart 16.00- 19.00 uur – Magnushof in Schagen

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button