Hollands Kroon

Hollands Kroonse Uitdaging vraagt gebruikte laptops

Advertentie:

Hollands Kroon – De Hollands Kroonse Uitdaging werkt graag en goed samen met ICT vanaf Morgen. Een van de werkzaamheden van deze social enterprise is het opknappen van laptops. Deze kunnen dan weer ingezet worden voor maatschappelijke doelen.

Op dit moment kunnen projecten die uit de coronacrisis zijn ontstaan laptops gebruiken. De voorraad begint echter af te nemen. De Uitdaging vraagt daarom afgeschreven, maar nog wel bruikbare, laptops voor ICT vanaf Morgen. Wie laptops beschikbaar heeft kan een mail sturen naar info@hollandskroonseuitdaging.nl en dan zorgt de Uitdaging dat ze op de juiste plek komen.

Meer informatie over ICT vanaf Morgen: www.ictvanafmorgen.nl. Meer informatie over de Hollands Kroonse Uitdaging: www.hollandskroonseuitdaging.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button