Den HelderHollands Kroon

Muziek tot aan de deur (video)

Hippolytushoef – Het is voor veel mensen afzien in deze tijd en dan vooral de ouderen onder ons. Zij zitten ‘opgesloten’ in hun kamer. Tijd dus voor een muzikale verrassing. Het team ouderentour verzorgt deze tijd tal van optredens voor ouderen en dit doen zij door voor het tehuis muziek te maken door middel van een dj en een heuse zanger. Dit alles is voor de bewoners een mooi verzetje en het is ook nog reuze gezellig.

Donderdag hadden zij een zestal optredens en één daarvan was bij het zorgcentrum Noorderlicht in Hippolytushoef. Het was zo gezellig dat zij zeker nog een keer terugkomen. Ook andere zorgcentra worden nog een keer bezocht.

Het team OUDERENTOUR ontvangt veel verzoeken en aanvragen om de kwetsbare medemens in en om Den Helder vertier en afleiding te bezorgen door middel van een gratis optreden met een rijdend podium. Dit tijdens een periode van maatregelen die zijn bestemd voor onze eigen gezondheid. Kijk voor meer informatie op facebook ouderentour

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button