Overige

Deelnemers gezocht voor leesgroep Poëzie in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Bij de meeste leesclubs worden er boeken gelezen, maar bij een leesclub Poëzie gaat het om gedichten lezen en het beluisteren of bekijken hiervan. Samen met andere liefhebbers verdiepen lezers zich in een gedicht, een stroming of gedichten rond een thema. Wie heeft er belangstelling voor een leesclub Poëzie? In Den Helder bestaat de leesgroep momenteel uit twee deelnemers en zij zoeken meer deelnemers om samen van start te gaan.

Frequentie en locatie van de bijeenkomsten worden in overleg vastgelegd. Neem voor meer informatie contact op met de contactpersoon van Senia in de regio via e-mail gery.posch@quicknet.nl. De leesclub maakt gebruik van de door deskundigen samengestelde boekenlijsten en leeswijzers van Senia.

Zie www.senia.nl voor verdere informatie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button