Den HelderHollands KroonKop van Noord-Holland

‘Spiegel je business’ helpt zelfstandigen in Den Helder en Hollands Kroon met toekomstbestendig ondernemen

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – Succesvol ondernemen valt of staat met in de spiegel durven kijken en werken aan individuele zichtbaarheid. Dit is reden dat de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon een samenwerking zijn aangegaan met Stichting Startersloket om ondernemers te helpen hun bedrijf gezond en toekomstbestendig te maken. Aan de hand van het inspirerende programma ‘Spiegel je business’ gaan ondernemers praktisch aan de slag met het verbeteren en vernieuwen van hun bedrijf. Alle ondernemers uit de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon kunnen zich hiervoor gratis aanmelden.

Een succesvolle ondernemer kent niet alleen mooie tijden. Het zijn juist de moeilijke tijden die van een zelfstandig ondernemer een topper maken. Het speciale programma ‘Spiegel je business’ maakt bedrijven klaar voor de toekomst. Stichting Startersloket ondersteunt de ondernemers in Den Helder en Hollands Kroon met training en advies om het verdienmodel van het bedrijf te verbeteren. Het programma bestaat uit vier praktische, inspirerende online trainingen door professionele trainers: toekomstbestendig ondernemen, creatief vernieuwen, klanten vinden, klanten binden en financieel gezond ondernemen.

Goed ondernemersklimaat stimuleren

De gemeenten Hollands Kroon en Den Helder hechten grote waarde aan een goed ondernemersklimaat en nauw contact met de ondernemers binnen de gemeentegrenzen. Hollands Kroon verbond zich ook in 2021 aan ‘Spiegel je business’ en geeft dit programma van Stichting Startersloket vanwege de goede ervaringen van deelnemers dit jaar een vervolg. De gemeente Den Helder is aangehaakt op het succes in de buurgemeente en geeft ook de eigen ondernemers de kans om hun bedrijf een boost te geven.

Volgens de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon is het juist in deze tijd van onzekerheid en verandering van groot belang om ondernemers te informeren en inspireren én de lokale bedrijven een kansrijke uitgangspositie te bieden. Beide gemeenten willen hiermee hun steentje bijdragen aan de toekomst van de bedrijvigheid én het waarborgen van de bedrijfsdynamiek binnen de gemeente.

Vier online trainingen door professionele trainers
‘Spiegel je business’ behandelt vele aspecten. Van successen uit het verleden, bedrijfsactiviteiten, USP’s en klantbehoefte, product en markt tot groeiopties en vernieuwing, omgeving en concurrenten, (online) marketing, organisatie en financieel inzicht. De deelnemende ondernemers worden uitgedaagd kritisch na te denken over hun bedrijf en ze doen nieuwe inspiratie op.

Het programma is ontwikkeld door Frank Baltes en Joeri Goede van Stichting Startersloket. “De toegevoegde waarde ligt in het toekomstbestendig maken van ondernemingen”, stelt Joeri Goede. “Elke ondernemer wordt een spiegel voorgehouden. Als zij als mens groeien, groeit hun bedrijf ook. Succesvol ondernemen is vooral ook dat je eigen dromen uitkomen, je je eigen doelen haalt én resultaat boekt. ”

Gratis deelname voor ondernemers uit Den Helder en Hollands Kroon
‘Spiegel je business’ is gratis voor ondernemers uit de gemeenten Den Helder en Hollands Kroon. Het programma start in mei 2022. Elke deelnemer krijgt na online registratie of het scannen van bijgaande QR-code een werkpakket thuisgestuurd. De vier online trainingen vinden plaats op 17 mei, 30 mei, 14 juni en 27 juni 2022. Aanmelden kan via www.spiegeljebusiness.nl/agenda of door bijgaande QR-code te scannen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button