Uitgaan

Breez’ Harmony viert tienjarig bestaan met concert in Anna Paulowna

Advertentie:

Anna Paulowna – Breez’ Harmony viert zaterdag 13 april feest in Veerburg in Anna Paulowna. De muziekvereniging bestaat tien jaar en pakt uit met een jubileumconcert.

Het optreden zal in het teken staan van samen muziek maken. De formatie zal feestelijke liedjes ten gehore brengen en diverse nummers staan in het teken van dansen. Op een aantal nummers zal dan ook gedanst worden door dansers van Danscentrum Marianne en van Danschool Artex. De zang wordt verzorgd door zangers en zangeressen van Rhythm Voice, ook Teddy Meskers zingt een aantal nummers met het orkest mee. De presentatie is in handen van Marco Mosk.

Het belooft een feestelijke avond te worden en de leden van Breez’ Harmony nodigen iedereen van harte uit om dit feestje mee te vieren. Het concert begint om 20:00 aan Sportlaan 21 in Anna Paulowna. Meer informatie is te vinden op de website van Breez’ Harmony.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button