Uitgaan

Johanna’s Bos vormt decor van Tulpendiner tijdens Bloemendagen

Advertentie:

Anna Paulowna – Vier dames met hun roots in de polder slaan de handen ineen tijdens de Bloemendagen. Hester de Goede, Lisette Geerligs, Karin Looijesteijn en Tine van der Wel organiseren 19 en 20 april namelijk een Tulpendiner in Johanna’s Bos.

Hester en Lisette koken een bijzonder viergangendiner, waarin de tulp de hoofdrol speelt. Karin, Meester in Bloemen, zorgt voor een kunstige bloemensfeer aan tafel en Tine van Wel stelt haar unieke locatie, Johanna’s Bos, beschikbaar. Verder is er een avondvullend programma die het Tulpendiner ondersteunt.

Het Tulpendiner vindt 19 en 20 april om 18:00 uur plaats in Johanna’s Bos, gevestigd aan Lotweg 42 in Anna Paulowna. Meer informatie en ticketverkoop is te vinden op de website van Johanna’s Bos.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button