Regio NoordkopSport

Regio Noordkop met live-uitzendingen bij de Halve van Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Het is weer bijna tijd voor de Halve van Den Helder. Zaterdag verschijnen de deelnemers aan de start van de Wandelhalve en op zondag melden vele honderden zich voor de verschillende afstanden van de hardloopwedstrijd, met als hoogtepunt uiteraard de halve marathon. Regio Noordkop doet beide dagen live verslag.

De wandelaars vertrekken tussen 08.30 en 09.30 vanaf Willemsoord. Op de terugweg komen ze via Fort Westoever, waar verslaggevers ze opwachten voor korte interviews. De live radio-uitzending is zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur en speciale gast is Werner van Dongen, bestuurslid van de Halve van Den Helder.

Op zondag begint de radio-uitzending om 11.00 uur en deze duurt tot uiterlijk 15.00 uur, afhankelijk van hoe snel iedereen binnen is. De mobiele radiostudio staat opgesteld nabij start-finish en tijdens deze uitzending aandacht voor de halve marathon, maar ook voor alle andere afstanden, zoals de Kidsrun, de recreatielopen van 5 en 10 kilometer en natuurlijk ook voor de lopers van Team Joep. Meeluisteren kan via 105.6 Mhz, de Regio Noordkop app, via regionoordkop.nl of thuis via de verschillende aanbieders van radio en tv.

Na afloop van het weekend een mooi videoverslag op regionoordkop.nl en Regio Noordkop TV.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button