Den HelderJeugd

Scholen aan Zee gastheer voor regiofinale basketbal van Olympic Moves

Advertentie:

Den Helder – Scholen aan Zee organiseert op 19 april, in de sporthal van Lyceum aan Zee, de regiofinale 3×3 basketbal van Olympic Moves. Deze sportieve uitdaging wordt gespeeld door leerlingen van voortgezet onderwijs scholen van Den Helder tot Amsterdam. Zij strijden voor een plek in de nationale finale.

Olympic Moves, het grootste schoolsportevenement van Nederland, biedt jongeren de unieke kans om hun sportieve talenten te tonen en te strijden nationale titels. De 3×3 basketbalcompetitie, bekend om zijn snelle en dynamische spel, staat centraal in deze regiofinale. 25 teams van diverse scholen, waaronder Scholen aan Zee, zullen het tegen elkaar opnemen in een toernooi vol actie, energie, en sportieve uitdaging.

De winnaars van de verschillende regiofinales plaatsen zich voor de nationale finale. Zij strijden op 7 juni in Nijmegen tegen elkaar om de felbegeerde eindzege. Vorig jaar vielen meerdere teams van Scholen aan Zee in de prijzen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button