Nieuws

Schenking bloembollenpakketten voor vrijwilligers

Adverentie

Den Helder – Rotary Club Den Helder leverde donderdag zestig bloembollenpakketten af bij MEE & de Wering in Den Helder. De bloembollen van kweker Kapiteyn worden verspreid onder de vrijwilligers om ze te bedanken voor hun inzet tijdens deze coronatijd en hen zo een hart onder de riem te steken.

Rotary Club Den Helder stelde de pakketten met bloembollen van kweker Kapiteyn beschikbaar om te verdelen over de vrijwilligers van MEE & de Wering. Regiomanager Ingrid Sluijs nam ze met veel dankbaarheid in ontvangst.

De inzet van vrijwilligers gaat ook in de coronacrisis door bij MEE & de Wering. Een grote groep vrijwilligers belt wekelijks vele mensen om contact te onderhouden, te vragen hoe het met ze gaat en of ze nog hulp of ondersteuning kunnen gebruiken. Ook ondersteunen vrijwilligers bij praktische zaken, zoals de boodschappen of het onderhoud in de tuin.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button