112

Fietser gewond op Parallelweg N9, bestuurder auto rijdt door

Advertentie:

Julianadorp -Twee fietsers zijn maandagmiddag door een auto afgesneden op de Parallelweg van de N9 tussen ’t Zand en Julianadorp. Een van de fietsers is daarbij gewond geraakt. De volgens getuigen grijze auto met aanhanger reed ter hoogte van het Scheidingsvliet en raakte bij de wegversmalling een van de fietsers die ten val kwam en zich blesseerde.

De jongen is door voorbijgangers opgevangen, die eerste hulp hebben verleend tot de aankomst van de hulpdiensten. De jongen is behandeld in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Er is schade ontstaan aan beide fietsen. Verkeer moest tijdens het incident even een andere route kiezen. De politie heeft diverse getuigen gesproken en heeft de hoop uitgesproken dat de bestuurder van de auto met aanhanger zich herkend in het verhaal en contact opneemt met 0900-8844.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button