112

Vrachtwagen verliest ijzeren staven op snelweg

Wieringerwerf – Een vrachtwagen heeft maandagmorgen op de A7 een pak met 58 ijzeren staven, die worden gebruikt bij het ijzervlechten, verloren. Na melding trof wijkagent Bas Dirkmaat drie voertuigen met schade aan op de vluchtstrook. Bij één automobilist had een staaf de dieseltank van een bedrijfswagen doorboord.

Verder lagen er nog tientallen staven op beide rijbanen. De politie heeft vanuit Den Oever een file gecreëerd en een agent heeft de staven van de weg verwijderd. Na onderzoek heeft de politie de vrachtwagen op een bouwplaats in Middenmeer achterhaald. De bestuurder zag nu dat hij een pak met 58 staven niet meer op zijn wagen had liggen.

De VOA (verkeersongevallen analyse) dienst heeft onderzoek gedaan aan de wagen en lading. Mochten er automobilisten zijn die later merkten dat ook zij schade hadden, dan kunnen zij zich melden op nummer 09008844.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button