Hollands Kroon

Vragenlijst over woonbehoeften in Nieuwe Niedorp en Winkel

Advertentie:

Niedorp – De gemeente Hollands Kroon vraagt inwoners van Nieuwe Niedorp en Winkel om een vragenlijst in te vullen over hun woonbehoeften. De resultaten van het onderzoek worden gebruikt bij de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van woningbouw. Onder de deelnemers verloot de gemeente vijf bol.com waardebonnen van 20 euro.

In de enquête wordt gevraagd naar de huidige woonsituatie, maar ook naar de toekomstige wensen. Of men van plan is te gaan verhuizen, waarom wel, of niet. Ook wil de gemeente graag weten wat inwoners het belangrijkst vinden voor hun toekomstige leefomgeving. Door de inventarisatie kunnen plannen in de toekomst goed aansluiten op de wensen van de inwoners. Het invullen van de enquête duurt ongeveer tien minuten. Tot 27 mei staat de vragenlijst op de website van de gemeente.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos was in het verleden werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. In 2023 maakte hij de overstap naar Binnenlands Bestuur. Tegenwoordig is hij op vrijwillige basis een van de presentatoren van De Week op Zaterdag, op de radiozender van Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button