112

Auto en vrachtwagen botsen in Middenmeer

Middenmeer – Een auto en een vrachtwagen zijn dinsdagochtend rond 11.30 uur met elkaar in botsing gekomen op de Koggenrandweg in Middenmeer. De aanrijding vond plaats ter hoogte van de Almersdorperweg.

De vrachtwagen reed tegen de zijkant van de auto. De automobilist verloor daarna de controle over het voertuig, raakte van de weg en reed de helling af. Toen de vrachtwagenchauffeur bij de automobilist aankwam, was de automobilist niet aanspreekbaar. Even later, toen de ambulance ter plekke was, weer wel. De man van de auto is vermoedelijk lichtgewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht.

Een bergingsbedrijf nam de auto mee.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button