112

Bestelbus verwoest door brandstichting (update)

Den Helder – Een bestelbus is in de nacht van maandag op dinsdag door brand verwoest. De bus stond geparkeerd aan de Jan Aarjensz Prinsstraat. Er is sprake van brandstichting die is vastgelegd via een beveiligingscamera.

De brand werd rond 01.00 uur ontdekt en kon na komst van de brandweer redelijk snel worden geblust, maar van de bus is weinig over. In de bedrijfsbus lag gereedschap om zonnepanelen te monteren.

Op camerabeelden is te zien hoe een, vermoedelijk jongeman gekleed in een blauwe hoodie, wegrent van het voertuig op het moment dat de brand uitbreekt.

Bestelbus verwoest door brandstichting (foto: Inter Visual Studio).

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

3 reacties

  1. Ik ben van mening dat bedrijfsbusjes niet in woonwijken thuishoren, er is al te veel parkeerdruk, maar dit vind ik zelfs te ver gaan

    1. Wat lul jij nou stom zegmet bedrijfsbusjes niet in woonwijken . Heb jij last van de parkeerplek die je niet heb ofzo dan ? Heeft ie jou plekje ingenomen terwijl ie op zijn eigen erf staat ? achterlijke debiel dat je bent. Hoop dat ze snel die klootzakken te pakk
      en krijgen eindelijk die al genoeg ellende heeft veroorzaakt gr m

  2. Wat weer een misselijke streek!! Deze mensen werken hard, maken vaak lange dagen, en dan zetten ze je bus in de fik!!! Hoop dat ze de dader weten te pakken. En dan het dubbele bedrag van de schade terug laten betalen. Maar Nederland kennende…. Hier gaan gedetineerden op verlof. Snapt u dat???

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
%d bloggers liken dit: