JeugdSportZakelijk

Spruit Aandrijftechniek nieuwe partner schoolvoetbal Den Helder

Deze woensdag regiofinales bij FC Den Helder

Adverentie

Den Helder – Spruit Aandrijftechniek BV wordt de nieuwe hoofdpartner van het schoolvoetbal in de gemeente Den Helder. Het bedrijf is gespecialiseerd in aandrijftechniek en biedt klanten op maat gemaakt technisch advies om de prestaties van hun machines te optimaliseren. Met een nieuwe strategie en focus op duurzaam ondernemen, richt Spruit zich op een groeiende organisatie en ondersteuning van sporten in de omgeving.

Naast het ondersteunen van topsporters, zoals de Den Helder Suns, ondersteunt Spruit ook andere sporten zoals handbal, (zaal)voetbal, BMX en motorsport. Het bedrijf wil een vast gezicht worden op en rond de sportvelden en draagt daarmee bij aan de ontwikkeling van sport in de gemeenschap.

“Spruit Aandrijftechniek BV is verheugd om partner te worden van het schoolvoetbal in de gemeente Den Helder”, vertelt Pieter van Wijnsberge, directeur van Spruit. “Als bedrijf vinden we het belangrijk om sport in de omgeving te ondersteunen en het schoolvoetbal biedt ons de perfecte gelegenheid om onze betrokkenheid te tonen. We zijn ervan overtuigd dat sport bijdraagt aan de ontwikkeling van jongeren en we zijn dan ook blij dat we ons steentje kunnen bijdragen aan dit prachtige evenement.”

Blij
Ook Ron van der Graaf, organisator van het schoolvoetbal in de gemeente Den Helder, is blij met de samenwerking: “Het schoolvoetbal is al jarenlang een belangrijk evenement voor de jeugd in de gemeente. Met de steun van Spruit Aandrijftechniek BV kunnen we het evenement nog verder uitbreiden en verbeteren. Het is geweldig om te zien dat een bedrijf zich zo betrokken toont bij de gemeenschap en we kijken dan ook uit naar een succesvolle samenwerking.”

Spruit Aandrijftechniek BV kijkt ernaar uit om deze nieuwe samenwerking aan te gaan en het schoolvoetbal in de gemeente Den Helder te ondersteunen. Dankzij de steun blijft het voor het schoolvoetbal mogelijk alle kinderen gratis te laten deelnemen. Meer informatie over het schoolvoetbal is te vinden op https://schoolvoetbaldenhelder.nl.

Finales
De regiofinales van het schoolvoetbal vinden dit jaar plaats bij FC Den Helder en wel op woensdag 10 mei. Van iedere categorie doen er aan deze finale 16 teams mee. De teams komen uit het district west 1. De wedstrijden beginnen om 13:00 uur en de prijsuitreiking, die gedaan wordt door wethouder Camara, vindt om 18:00 uur plaats. De geplaatste teams uit Den Helder zijn JB, (Jongens bovenbouw) De Vlieberg en Optimist. Voor de MB Meisjes bovenbouw) De Fontein en Kon. Julianaschool.

De onderbouw JO en MO spelen op 24 mei bij SVW’27 te Heerhugowaard. De teams die Den Helder vertegenwoordigen zijn De Hofstee JO (Jongens onderbouw) en MO ( Meisjes onderbouw) De Fontein. Beide finalisten gaan door naar Legmeervogels op 31 mei 2023.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button