Kop van Noord-Holland

Team Sportservice organiseert drie nieuwe Fiets- en Ontdekdagen

Den Helder/Hollands Kroon – De eerste Fiets- en Ontdekdag in 2023 georganiseerd door Team Sportservice Noordkop dit jaar was een groot succes. Daarom organiseren zij de komende periode nog drie nieuwe Fiets- en Ontdekdagen.

“Wat was de route mooi, we hebben van alles gezien: de dijk, de duinen, Nieuw Den Helder, er was van alles te zien. En het weer was helemaal geweldig.” Dat was een van de vele positieve reacties op de eerste Fiets- en Ontdekdag in Den Helder. Er volgen nog drie dagen: in Den Helder (25 mei), Hollands Kroon (1 juni) en Schagen (13 juli) waarvoor bezoekers zich nu al kunnen aanmelden.

De Fiets- en Ontdekdagen worden georganiseerd door Team Sportservice Noordkop en horen bij het Doortrappen-programma. Team Sportservice heeft specialisten in huis die speciale Doortrappen-routes realiseren. Dat zijn routes waar deelnemers weinig stoplichten of gevaarlijke verkeerspunten tegenkomen en dus lekker kunnen doorfietsen. Ze voeren de deelnemers langs vele mooie plekjes. Twee Doortrappen-routes staan al op de website: de Doortrappen-route Den Helder en Doortrappen-route Wieringen. Deze zijn te vinden onder de tab voor jou>senioren>doortrappen tot je 100e. Nieuwe routes voor de komende Fiets- en Ontdektdagen van Hollands Kroon en Schagen zijn op dit moment in de maak.

Data Fiets- en Ontdekdagen
De data: 25 mei Fiets- en Ontdekdag Den Helder, 13.00-16.30 uur; 1 juni Fiets- en Ontdekdag Hollands Kroon en 13 juli Fiets- en Ontdekdag Schagen.

Geïnteresseerden die ook wel willen meefietsen kunnen zich eenvoudig aanmelden door een mail te sturen naar Wilco Kenter: wkenter@teamsportservice.nl of te bellen met 088 – 20 373 50. De kosten zijn € 1,50 euro per persoon.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button