Den Helder

Verkoopopbrengst kalender Rotary Club Den Helder naar het Odensehuis

Den Helder – De Rotary Club Den Helder geeft al jaren een kalender uit met als hoofdthema: Den Helder. Ook dit jaar is het de kalendercommissie van de Rotary Club weer gelukt een prachtige kalender samen te stellen, uiteraard met medewerking van de diverse fotografen. Mede dankzij een aantal Helderse ondernemers, die die verkoopruimte voor de kalenders ter beschikking hebben gesteld, is het ook dit jaar weer gelukt om veel kalenders te verkopen.

De netto opbrengst van deze verkoop komt elk jaar weer ten goede aan een (Helders) goed doel, dit jaar is dat het Odensehuis Den Helder. Het Odensehuis Den Helder is een laagdrempelige informatie-, advies- en ontmoetingsplek voor mensen met geheugenproblemen, beginnende dementie, hun familie, buurtgenoten en alle belangstellenden. Het biedt een veilige plek, naast de eigen woonomgeving, waar men zich thuis mag voelen.

Voorzitter van de Rotary Club Den Helder Raymund Tuit verklaart de keuze voor het Odensehuis: “Eén van de doelstellingen van Rotary is het ondersteunen van maatschappelijke goede doelen en wij vinden het Odensehuis een zeer goed (lokaal) doel. Tenslotte kunnen we allemaal in een positie te komen dat het fijn is terug te kunnen vallen op organisaties als het Odensehuis.” Ineke Meijer, initiatiefneemster van het kalenderproject bij Rotary Club Den Helder, vult aan: “Het feit dat het Odensehuis grotendeels wordt gerund door vrijwilligers is voor onze Rotaryclub een belangrijke factor om ons voor het Odensehuis in te zetten.”

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button