Uitgaan

Gamenight voor kwetsbare jongeren in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Na een zeer geslaagde gameavond vanuit De Hoofdzaak voor kwetsbare jongeren tussen de 16 en 30 jaar oud, kondigen zij verheugd aan dat deze evenementen voortaan regelmatig zullen plaatsvinden. Op deze avond kunnen jongeren die het wat moeilijker hebben elkaar ontmoeten.

Tijdens deze avond zullen diverse leuke spellen en games worden gespeeld onder het genot van een hapje en een drankje. Er zullen jonge ervaringsdeskundigen aanwezig zijn die klaar staan om te luisteren naar verhalen van de jongeren en om eventuele vragen te beantwoorden.

Dankzij de samenwerking met Experience Zorg kan de organisatie deze avond gratis aanbieden. Dit initiatief is bedoeld om jongeren een ontspannen en gezellige tijd te bezorgen, waar zij zichzelf kunnen zijn en nieuwe mensen kunnen ontmoeten. Voor meer informatie of aanmelden kunnen personen contact opnemen met Wendy de Koster via w.d.koster@dehoofdzaak.org.

MDT-Traject

Deze activiteit is door ervaringsdeskundige jongeren georganiseerd voor andere kwetsbare jongeren als onderdeel van het MDT-Traject. Dit is een traject waarin jongeren kennismaken met het doen van vrijwilligerswerk voor een periode die varieert van ongeveer één tot zes maanden en tegelijkertijd iets kunnen doen voor de maatschappij. Jongeren doen dit in hun eigen tijd. De Hoofdzaak werkt binnen het MDT samen met Link Jongerenwerk en Humanitas. De volgende gamenight staat gepland voor 21 mei 2024, van 19.00 tot 21.00 uur bij Koningstraat 97 in Den Helder.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Wellicht ook interessant

Back to top button