Uitgaan

Pinksterwandeltocht op woonzorgpark Noorderhaven

Advertentie:

Julianadorp – Op Tweede Pinksterdag vindt in de middag de jaarlijkse Pinksterwandeltocht plaats georganiseerd door ’s Heeren Loo. Iedereen die van wandelen houdt is van harte welkom om mee te doen aan de drie of de vijf kilometer.

De tocht gaat over het prachtige 84 hectare grote terrein van woonzorgpark Noorderhaven in Julianadorp en leidt langs muzikale activiteiten, de kinderboerderij, manege en de speeltuin. Inschrijven kan op de dag zelf tussen 13.30 en 14.30 uur op het terras van Cederhout 1, waarna de wandeltocht van start gaat. Onderweg krijgen de wandelaars stempels bij de twee controleposten en aan het einde van de tocht ontvangen zij een fraaie herinneringsmedaille. De puzzeltocht is er op peuter/kleuterniveau en voor volwassenen.

Uiteraard is er ook heel veel gezelligheid en vermaak. Frietzaak Puntje Patat is ook aanwezig. Daarnaast kom je onderweg van alles tegen, zoals het Zeemanskoor Onder Zeil, Space-ci-men, Dansclub Noorderhaven, Koor La Presa, Breaksquad, Rock-A-Billy Rebel Dancers, een draaiorgel, ijskar Senza (ambachtelijk Italiaans ijs) en kippen en konijnen. Ook met slecht weer gaat de tocht gewoon door, dus er wordt verzocht op de kleding te letten. Meer informatie is op te vragen bij vrijetijdsbesteding.nh@sheerenloo.nl.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button