Uitgaan

Tweede editie Jazz At The Dockyard in de Kampanje

Advertentie:

Den Helder – Jazzclub Nieuw & Diep en Stichting Vrienden van Den Helder en organiseren de tweede editie van Jazz At The Dockyard (JATD).

Jazz At The Dockyard 2024 vindt plaats op zondag 9 juni 2024 in Theater De Kampanje op drie podia: de Kleine Zaal, de Grote Zaal (toneel op toneel) en de Stadshal. Daar treden twee bands op, namelijk: ‘Broken Brass’, een 9-koppige brassband New Orleans grooves en ‘Koffie’ met afrobeat en funk.

Aan muziek ontkomt het niet: het trio van bassist Joris Teepe met de gerenommeerde Amerikaanse gitariste Sheryl Bailey en de piepjonge, maar zeer getalenteerde jazzrockband Smandem zijn aanwezig. De Cubaanse pianist Ramón Valle en trompettiste Maite Hontelé brengen een ode aan Latijns-Amerika en de Latin jazz. Het trio rond trompettist Teus Nobel met gitarist Tim Langedijk en bassist Jeroen Vierdag brengt een hommage aan Chet Baker. Bij mooi weer zal bigband Frankie Goes To…het festival op de kade openen om 12:30 uur met een optreden. Het festival duurt tot 18:00 uur.

Alle informatie is te vinden op www.jazzatthedockyard.nl

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

Wellicht ook interessant

Back to top button