Hollands Kroon

Gemeenteraad Hollands Kroon gaat weer fysiek vergaderen

Advertentie:

Hollands Kroon – Het presidium van de gemeente Hollands Kroon heeft op 8 juni besloten dag de gemeenteraad vanaf 22 juni weer in de raadszaal vergadert. Dinsdag 22 juni is dan ook het inspreekuur. Inwoners die inspreken, doen dit in de raadszaal.

Op donderdag 24 juni is er een raadsvergadering. Tijdens deze raadsvergadering wordt onder meer gesproken over de Transitievisie Warmte. Op donderdag 29 juni vergadert de gemeenteraad over de uitbreiding van de datacenters op Agriport A7. De publieke tribune blijft gesloten. Alle fysieke vergaderingen zijn via te volgen via https://bit.ly/2JE7Pf6.

Meer informatie over het inspreekuur is te vinden op gemeenteraad.hollandskroon.nl/artikelen/inspreekuur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button