Kop van Noord-Holland

Sportieve zomer tegemoet dankzij Zomerboost

Adverentie

Kop van Noord-Holland – Clinics, gratis proeflessen, sportdagen, competities, toernooien. Zomerboost heeft het allemaal in huis. Team Sportservice kwam met het idee, aan de sportaanbieders de schone taak er invulling aan te geven. Zij kunnen hun aanbod plaatsen op de verzamelsite Noord-Holland Actief. “We willen graag voor allerlei doelgroepen dat er iets sportiefs te beleven is deze zomer”, aldus buurtsportcoach Lydia van Noord.

Met de promotiecampagne Zomerboost willen Team Sportservice en sportaanbieders meer leven op de sportvelden en in de accommodaties brengen. “Je weet het natuurlijk niet zeker, maar we denken dat toch best veel mensen dicht bij huis blijven deze zomer”, verwacht Lydia van Noord van Team Sportservice. “Daarom hebben we gemeend iets leuks en sportiefs te organiseren voor de thuisblijvers. Op deze manier kunnen clubs laten zien wat ze in huis hebben en zo misschien wel nieuwe leden overhouden aan hun initiatieven.”

Online aanbod
Zomerboost duurt de hele zomer lang, van 21 juni tot en met 31 augustus. Wie nog geen aanbod online heeft gezet, kan dit gedurende de zomer nog doen. Van Noord: “Of je zet er tussentijds weer nieuwe activiteiten op. Je verlengt wat goed liep. Eigenlijk is het heel simpel. We hebben bovendien tegemoetkomingspakketten in de aanbieding. Voor sommige activiteiten kun je als club financiële ondersteuning krijgen. Het is raadzaam even contact op te nemen, dan leggen we dat haarfijn uit.”

Wie meer wil weten kan contact opnemen met Lydia van Noord via lvannoord@teamsportservice.nl. Voor de regio’s Hollands Kroon en Schagen is Nanda Timmerman contactpersoon. Zij is bereikbaar via ntimmerman@teamsportservice.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button