Sport

Van den Elzen langer bij Den Helder Suns

Den Helder – De 21-jarige guard/forward Stan van den Elzen blijft nog minimaal een jaar verbonden aan Den Helder SUNS. De Most Improved Player van de Dutch Basketball League van afgelopen seizoen ziet voldoende ruimte voor meer groei bij de club.

Met een gemiddelde van 12 punten per wedstrijd was Van Den Elzen heel belangrijk voor het team tijdens een historisch COVID-seizoen. “Stan heeft een mooie ontwikkeling doorgemaakt bij de ploeg. Vanaf de eerste training was duidelijk dat hij er vol tegenaan zou gaan en dit heeft hij dubbel en dwars bewezen,” aldus Peter van Noord, head coach Den Helder SUNS. “Wij zijn content met zijn progressie, komend seizoen moet hij constanter gaan worden in zijn spel.”

Stan van den Elzen: “Mijn eerste jaar bij Den Helder is uitstekend bevallen. De samenwerking met de coach en de organisatie is super en ik heb mooie stappen gemaakt. Er zit nog veel rek in, dus ik kijk uit naar weer een mooi seizoen.”

Naast het basketbal is de Rosmaler van origine ook sociaalmaatschappelijk actief. Deze zomer werkt hij, net als Nino Gorissen, mee aan het project Community Heroes 0223, waarbij jongeren samenwerken aan een sociaal project.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button