Hollands KroonSport

Zeilwedstrijden voor de jeugd op het Amstelmeer

Westerland – Voor beginnende en gevorderde jeugdzeilers in de leeftijd van 7 tot 21 jaar wordt een serie van vier regionale wedstrijden georganiseerd door de Combi NoordWest. Deze serie van vier regionale wedstrijden wordt op de dag zelf, zondag 19 juni georganiseerd door Watersportvereniging Amstelmeer.

In deze serie van wedstrijden kan iedereen op zijn eigen niveau meedoen. Het hebben van wedstrijdervaring is hierbij geen vereiste. Vanwege het grote open water, waar de deelnemers op gaan zeilen, leren ze goed sturen op de golven. Op het gelijknamige meer zeilt de jeugd in diverse boottypes, boten als de Optimist, de Splash en de Zoom komen voorbij.

De wedstrijden worden bij toerbeurt gehouden bij één van de vier organiserende Noord-Hollandse verenigingen. Deze verenigingen komen uit Hoorn, Enkhuizen, Akersloot en Westerland. Op het water is voldoende begeleiding aanwezig. Een rescue is ook in de buurt, indien nodig. Liefhebbers die nog mee willen zeilen, kunnen zich aanmelden tot en met zondag 19 juni.

Voor meer informatie kun je kijken op http://www.combinoordwest.nl, of stuur een e-mail naar info@combinoordwest.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button