Den HelderSportUitgaan

Zwemvierdaagse bij zwembad het Heersdiep

Adverentie

Den Helder – Zwemliefhebbers kunnen van 21 tot en met 25 juni terecht bij zwembad het Heersdiep voor de Zwem4daagse. Deelnemers zwemmen vier dagen lang een bepaalde afstand om uiteindelijk een medaille te verdienen. Daarnaast organiseert het zwembad verschillende activiteiten.

Deelnemers kunnen vanaf dinsdag 21 juni tot en met zaterdag 25 juni deelnemen. Zwemmen kan tussen 7 en 10 uur en tussen 16 en 21 uur. Op zaterdag kan er gezwommen worden tussen 9 en 16 uur. Kaartjes zijn nu al te koop aan de kassa van het zwembad. Een deel van de opbrengst per kaartje doneert Aquacentrum Den Helder aan de Maarten van der Weijden Foundation.

Het is ook mogelijk om zelf geld in te zamelen voor het goede doel. Drie deelnemers die de meeste donaties ophalen krijgen een 12-badenkaart. Maarten van der Weijden gaat zelf langs alle deelnemende zwembaden. Hij is op zaterdag 25 juni tussen 12:30 en 13:30 in Den Helder om zwemmers aan te moedigen en de medailles uit te rijken.

Meer informatie op de website van het zwembad.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button