Sport

Flevo raakt spits Zomerdijk kwijt

Adverentie

Middenmeer – Spits Mike Zomerdijk vertrekt bij Flevo, hij maakt de overstap naar het veel hoger spelende De Zouaven. De topscorer van de regio kan terugkijken op een zeer succesvol seizoen met 32 treffers.

Zomerdijk valt al twee seizoenen op. In de vierde klasse scoorde hij voor Flevo 41 keer. Een trapje hoger bleef hij vrijwel iedere wedstrijd scoren en werd daarmee een klasse spits. Als bescheiden club weet je dan dat er een moment komt dat er afscheid genomen moet worden. Zijn productie had nog hoger kunnen liggen als hij dit jaar niet vijf duels door blessures had moeten missen.

Insiders bij Flevo hebben er alle vertrouwen in dat Zomerdijk ook bij De Zouaven gaat slagen. Het is een speler met een enorme wil om te scoren en te winnen. Bij Flevo gaan ze hem missen en het zal een zware taak worden om een goede vervanger te vinden.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button