Overige

Informatieavond zonbescherming en huidkanker

Adverentie

Den Helder – De afdeling dermatologie van Noordwest Ziekenhuisgroep organiseert op woensdag 28 juni 2023 een informatieavond over huidkanker. De bijeenkomst is voor belangstellenden die graag meer informatie willen over dit onderwerp. De informatieavond vindt plaats van 18:30 tot 20:15 uur in de Zr. Kueterzaal, locatie Den Helder. De zaal is open vanaf 18:00 uur en de toegang is gratis.

Deskundige de heer P.R. Nijboer, dermatoloog Noordwest, vertelt deze avond over zonneschade van de huid, het belang van smeren, de verschillende vormen van huidkanker en het voorkomen hiervan. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen. De bijeenkomst is een informatieve avond, daarom is er geen mogelijkheid is om huid te laten controleren.

Om deze bijeenkomst bij te wonen is aanmelden noodzakelijk. Dit kan via e-mail InfoDermatologie@nwz.nl. Vermeld in de mail naam, telefoonnummer en aantal personen die komen. Verhinderd? Laat dit dan weten.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button