Sport

Jonge talenten van Team Baars laten visitekaartje achter

Advertentie:

Den Helder – Het was een mooie zaterdag voor de jeugdige talenten Sofie Hendriks (14) en Emma Ostafi (11) van Team Baars. Ze laten hun visitekaartje achter tijdens kickbokswedstrijden in de stad Utrecht.

Hendriks vocht een rematch in de jeugdklasse en was nu in het hol van de leeuw tijdens het thuisgala van tegenstander Liv. Vorige keer wist Hendriks er met de winst vandoor te gaan dus was Liv extra gebrand om nu te winnen.

Het jonge teamlid uit Den Helder begon goed en sterk. Ook viel het op dat ze enorm goed luisterde naar de hoek. De stoten en vooral knieën, werden gevolgd door lowkicks. Dat maakte het verschil in deze wedstrijd. Liv bleef ook goed terugvechten maar het was Hendriks die het meeste scoorde. Ze won deze partij dan ook op punten.

Eerste wedstrijd
Voor Ostafi was dit haar eerste wedstrijd in de ring. Ze was enorm zenuwachtig, maar tijdens de partij was daar niets meer van te merken. Ook zij vocht en luisterde heel goed. Dit is vrij uniek want de meeste vechters horen de eerste partij helemaal niets, omdat het allemaal zo snel gaat en enorm spannend is.
Ostafi scoorde goed met haar lowkicks, en dat soms wel twee keer achter elkaar.

Uiteindelijk werd het winst voor beide dames en dus een onbeslist. Beiden hebben laten zien dat hard werken wordt beloond. Het volgende gala staat gepland op zaterdag 29 juni in Purmerend.

Toon meer

Alicia Vos

Alicia Vos is weekendredacteur- / verslaggever voor Regio Noordkop en Noordkop Centraal. Zij is bereikbaar via de redactie, per e-mail: alicia@regionoordkop.nl en telefonisch via 0625112486.

1 reactie

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button