Nieuws

Boekpresentatie Succes 4

Adverentie

WESTERLAND – Bij Café Waddenzee was de boekpresentatie van Arjan Smit met zijn boek over Succes 4. Het boek bevat in woord en beeld de portretten van de spelers en enkele bijzondere momenten uit het seizoen.

De liefde voor het voetbal en scherpe observaties die met een kwinkslag zijn beschreven, zijn kenmerkend aan het boek. Het werd gepresenteerd aan de hoofdrolspelers, de spelers van het 4e.

De spelers zijn er ook medeverantwoordelijk voor dat het boek er gekomen is. Hun enthousiasme voor de foto’s en columns van Arjan waren voor hem een aanmoediging om het boek te maken.

Van de 44 seizoenen die Arjan zelf voetbalt heeft hij er 25 doorgebracht in het 4e van Succes. Aanvankelijk wellicht wat laag voor zijn kwaliteiten. Inmiddels wat hoog voor zijn leeftijd. Stoppen is eigenlijk nooit een optie geweest. Die gedachte is in november of februari wel eens bij hem opgekomen, Maar altijd maar kort. Hij had de mooie momenten voor geen goud willen missen.

Hij kwam ook nog met een oprechte waarschuwing aan zijn medespelers: ‘Veel spelers hebben de neiging de waarde van het voetbal op een bepaalde leeftijd minder te zien. Stoppen omdat ze denken alles al te hebben meegemaakt of om partner of gezin voorrang te geven. Hopelijk inspireert dit boek hen om vooral zolang mogelijk te genieten van zelf voetballen. Stoppen kan altijd nog’, aldus de auteur.

Het boek werd enthousiast ontvangen

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button