JeugdOverige

Eindvoorstelling House of dance een groot succes

Advertentie:

Maanden van voorbereiding, korte nachten en de nodige zweetdruppels heeft het Whitney Valk gekost om weer een onvergetelijke eindvoorstelling op de planken te zetten in theater de Kampanje. En geheel niet onverdienstelijk. Zondag was het dan eindelijk zover.

Omdat er dit jaar 360 leerlingen meededen aan de eindvoorstelling gaf HOUSE OF DANCE zelfs twee voorstellingen, beide op enkele plaatsen na, in een uitverkochte zaal. Dit keer was de ‘special guest’ Jasper Brinkman. Hij nam het publiek en alle dansers op zeer professionele en humoristische wijze mee z’n tijdmachine in. Alle muziekgenres en dansvormen kwamen daarbij aan bod. Algemene Dans Vorming (ADV), Kidsdance, Hiphop, Dancehall, Modern Jazz, Tapdance, Ballet en Musical Show Dance, iedereen kwam door het thema van “HOD Timemachine” ruimschoots in de spotlights te staan.

Door de gelikte choreografieën en perfecte programma-indeling van Whitney en haar rechterhand Bo Herweijer werd geen leerling vergeten. In de finale kwamen alle leerlingen uit Den Helder, Texel en Middenmeer met hun danscoaches Whitney en Bo massaal terug op het podium en in de zaal, om met hun gezamenlijke slotdans de voorstelling af te sluiten en een welverdiend en daverend applaus van het publiek in ontvangst te mogen nemen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button