Nieuws

Gemeente wil lintje voor jongeren

Advertentie:

HOLLANDS KROON – De gemeente Hollands Kroon wil jongeren die een bijzondere prestatie hebben geleverd of zich belangeloos hebben ingezet op een bijzondere manier waarderen. Momenteel zijn er geen onderscheidingen voor jongeren en de gemeente wil nu jeugdlintjes gaan uitreiken.

Deze uitreiking moet dan gebeuren met de jaarlijkse lintjesregen op de laatste werkdag voor Koningsdag. Het lintje kan worden toegekend aan een individuele jeugdige of aan een hele groep (bijvoorbeeld een schoolklas).

Jeugdigen kunnen vrijwel nooit in aanmerking komen voor een onderscheiding, omdat voor het ontvangen van een onderscheiding een langere periode van maatschappelijke dienstbaarheid vereist is.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button