Den HelderSport

Meld kampioenen aan voor het Sportgala

Advertentie:

Team Sportservice Den Helder organiseert in januari 2020 het Sportgala in samenwerking met de gemeente Den Helder en de Sportfederatie. Tevens wordt er een fotowedstrijd gehouden via Den Helder in beeld.

De opzet is vernieuwd: er zijn andere, nieuwe categorieën toegevoegd. Alle individuele sporters of teams die lid zijn van een sportvereniging die aangesloten is bij een door het NOC*NSF erkende sportbond en/of overkoepelende organisatie kunnen in aanmerking komen voor een gemeentelijke sportprijs in één of meerdere categorieën:

Nieuwe categorieën
° Sportman
° Sportvrouw
° Sporttalent
° Sportploeg
° Oeuvreprijs

De Kampioenenparade (sportpenning) blijft gehandhaafd. Als de sporter aan de genoemde criteria voldoet zal hij of zij een gemeentelijke sportpenning ontvangen. De sporter moet uiteraard wel voorgedragen/aangemeld worden!

Voordragen kandidaten
Kandidaten voor de bovenstaande categorieën kunnen door iedereen via de website van Team Sportservice Den Helder worden voorgedragen: b.v. door een vereniging, familie, vrienden of door de sporter zelf. Nominaties dienen uiterlijk 1 november in het jaar voorafgaand aan de uitreiking in het ons bezit te zijn. Een jury draagt uiteindelijk maximaal drie finalisten en een winnaar per categorie voor aan het college van bestuur van de gemeente. Tijdens het sportgala worden dan de uiteindelijke winnaars bekend gemaakt.

Meer informatie en opgeven via: Team sportservice Den Helder www.teamsportservice.nl/denhelder of bel 0223-684726

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button