Schagen

Verkiezing Miss Callantsoog weer van start

Advertentie:

De Miss Callantsoog verkiezingen zijn weer van start gegaan. Maandag was alweer de tweede voorronde, bij Brekers.

Ondanks dat het zomerse weer nog een beetje op zich laat wachten straalde bij Brekers de dames weer als zonnetjes aan de horizon. De jury was er snel uit met de namen die mee mochten naar een van de halve finales.

Op de foto van links naar rechts:
Sharon Muskee 24 jaar uit Zuidbroek en ze volgt de opleiding veiligheid en naast haar staat Didi Poeste 27 jaar, komt uit Alkmaar en is werkzaam in de verzorging. Last but not least Shylo Ockers, 17 lentes jong uit Doetinchem en volgt de opleiding tot Kapster.

Deze dames doen mee in een van de halve finales om daarna door te stoten naar de Grand finale op maandag 26 augustus. Komende maandag gaan de deuren open om 22.00 uur en het belooft een weer een feest te worden.

Foto: Ravi Burema

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button