Hollands KroonJeugdPolitiek

Gemeente onderzoekt ervaringen gebruikers Wmo en Jeugdwet

Anna Paulowna – De gemeente Hollands Kroon voert jaarlijks een cliëntervaringsonderzoek uit onder inwoners die gebruik maken van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) of jeugdhulp. De gemeente is geïnteresseerd hoe gebruikers deze hulp ervaren. Onderzoeksbureau Magis voert namens de gemeente het onderzoek uit.

Het bureau start het onderzoek maandag 13 juli en inwoners die in 2019 hulp vanuit de WMO of jeugdhulp hebben ontvangen, kunnen telefonisch benaderd worden om een vragenlijst in te vullen (circa tien minuten).

Uiteraard is deelname aan het onderzoek vrijwillig en bovendien blijven de antwoorden anoniem. “Wij zijn erg benieuwd naar uw mening en ervaring. Inwoners helpen ons door deze vragenlijsten in te vullen”, zo laat de gemeente op haar website weten. De uitkomsten van het onderzoek worden in oktober bekend gemaakt via https://www.hollandskroon.nl/ en de social media kanalen van gemeente Hollands Kroon.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button