Den HelderUitgaan

Toch nog Juttersmarkt in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Door corona zou er dit jaar geen Juttersmarkt zijn, maar dankzij alle versoepelingen komt ook daar verandering in. Vanaf aanstaande dinsdag 14 juli is de Juttersmarkt terug in de Helderse binnenstad.

Niet in alle winkelstraten kan dat, maar wel in Beatrixstraat en begin Spoorstraat. In die straten en straatdelen is genoeg ruimte om kramen neer te zetten. Wel met inachtneming van de 1,5 meter tussenruimte en afstand per bezoeker. Dit is wel essentieel voor de voortzetting van de markten na 14 juli aanstaande. De Juttersmarkten duren van 10:00 – 16:30 uur.

Gezien de huidige indeling is er genoeg ruimte voor zo’n zestig kramen en/of plaatsen, waarbij het zetten van kramen of verkoopwagens verreweg de voorkeur heeft.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button