Den Helder

GGD blijft stempelen in Gele Boekje

Adverentie

Den Helder – De vraag naar stempels in het Gele Boekje blijft aanwezig onder inwoners van Noord-Holland Noord, ondanks de digitale app waarmee mensen kunnen aantonen dat zij zijn gevaccineerd tegen corona.

Sinds enige tijd worden in de vaccinatielocaties van GGD Hollands Noorden stempels gezet in de boekjes op het moment dat iemand een vaccin ontvangt. Dit geldt niet voor mensen die al eerder door de GGD zijn gevaccineerd. Om aan de vraag tegemoet te komen, heeft de GGD besloten in de periode van 12 tot en met 31 juli de stempelmogelijkheden voor die doelgroep als service te blijven realiseren.

Stempels zijn te verkrijgen op onderstaande locaties:
Vaccinatielocatie Alkmaar, Evenemententerrein, Olympiaweg, dagelijks van 9 tot 17 uur.
Vaccinatielocatie Hoorn, IJsbaan De Westfries, dagelijks van 9 tot 17 uur.
Vaccinatielocatie Den Helder, Drs. F. Bijlweg, dinsdag en donderdag van 19 tot 21 uur.

De GGD stempelt alleen in de Gele Boekjes als iemand is gevaccineerd door de GGD. Inwoners die de coronavaccinatie hebben gekregen van de huisarts kunnen dus niet bij de GGD terecht.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button