Den HelderVideo

Bezoekers genieten weer van de Marinedagen (video)

Adverentie

Den Helder – Een kijkje nemen op Zijner Majesteits Rotterdam of een spectaculaire demonstratie bijwonen. Het kon weer allemaal op de Marinedagen in Den Helder. Voor iedere bezoeker, van jong tot oud, was er zaterdag wel iets te doen.

In 2017 was de laatste editie van de Marinedagen, dus bezoekers zijn blij dat ze weer eens mogen kijken. “In 1964 kwam ik hier voor het eerst met mijn vader en broers, sindsdien kom ik altijd”, zegt een bezoeker. “Ik vind het elke keer weer een feest, ik kom uit Den Helder dus het is wel een ‘must’ om te gaan kijken”. Lang niet alle bezoekers kwamen uit de buurt, ze kwamen letterlijk van heinde en verre. Voor de microfoon van LOS radio kwamen bezoekers uit Almere, Barendrecht, Lelystad, Maastricht en zelfs Antwerpen voorbij.

Wie het feest zaterdag heeft gemist kan zondag in de herkansing. Ook dan valt er nog van alles te beleven op het marineterrein. Wie met de auto komt parkeert op Kooypunt en kan vandaar met de pendelbus heen en weer.

Toon meer

Sanne Scharloo

Sanne Scharloo werkte tussen januari 2020 en september 2022 als AV-specialist bij Regio Noordkop. Inmiddels heeft ze haar carrière voortgezet als editor bij Nienke Plas.

Wellicht ook interessant

Back to top button