Uitgaan

Zondagmiddagvoorstelling circus Barani afgelast

Advertentie:

Den Oever – Vanwege het aangekondigde onweer op zondag 9 juli zag het familiecircus Barani geen andere keuze dan de voorstelling van zondagmiddag 14.00 uur af te gelasten.

“Niks is zo onvoorspelbaar als het weer en helemaal zaken als onweer, dat kan van het een op andere moment heel snel gaan. Wij hopen dat er begrip zal zijn voor onze keuze. Dit is ook niet wat en hoe wij het willen”, laten de artiesten weten.

Meerdere klanten laten op social media weten dat ze ook vinden dat veiligheid voor alles moet gaan. Het kleine reizende circus houdt nog altijd een inzameling voor artiest en clown Johann die in 2019 rugletsel opliep na het repareren van de vrachtwagen.

Circus Barani laat weten dat bezoekers de kortingsbonnen van een andere plaats ook voor een latere voorstelling mogen gebruiken. Nieuwe voorstellingen worden aangekondigd op Circusbarani.nl en Facebook.com/circusbarani

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button