Hollands Kroon

Dog Lovers Trimsalon geopend in Hippolytushoef

Advertentie:

Hippolytushoef – Al enige tijd was de 34-jarige Monika Mateja op zoek naar een locatie om haar hondentrimsalon voort te zetten. Deze kans deed zich enkele weken geleden voor toen er een pand vrijkwam aan de Koningstraat in Hippolytushoef. Na een flinke verbouwing, die grotendeels door haar man is gedaan, is het nu zover en heeft Monika haar eerste eigen onderkomen geopend.

De opleiding tot het trimmen van honden heeft Monika gevolgd in Polen. Daar moest zij een maand lang elke dag ongeveer zes honden verzorgen. “Het werd er als het ware ingestampt, maar ik heb er veel van geleerd”, aldus Monika. Tegenwoordig gaat zij eenmaal per jaar naar België voor herhalingscursussen.

Monika is haar hele leven al gek geweest op dieren en vooral honden hebben haar voorkeur. Het trimmen deed zij hiervoor al viereneenhalf jaar op haar woonadres. Vrijwel alle honden kunnen bij haar terecht voor een behandeling. Tevens geeft de ondernemer uitleg aan de klant hoe zij de vacht van hun hond ook thuis kunnen bijhouden. Monika heeft verder plannen om in de toekomst cursussen te gaan geven over de verzorging van huisdieren. Meer informatie over Dog Lovers Trimsalon Hippolytushoef is op de Facebookpagina te vinden.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button